Brugeroplevelse og UX design

MitID giver mulighed for flere frihedsgrader i brugeroplevelsen end NemID.

Nets MitID Brokeren tilbyder både en "færdig" UX-basispakke og en UX-fleksibilitetspakke til de tjenesteudbydere, som ønsker at kunne tilpasse brugeroplevelsen maksimalt.


UX-basispakke

Med UX-basispakken har vi gjort det enkelt for jer at komme hurtigt i gang med jeres tjeneste. Der er defineret en lang række grundindstillinger, der vil sikre en hurtig og ukompliceret integration, uden at I skal bruge kræfter på at designe brugeroplevelsen.

Får I senere brug for flere muligheder, kan I opgradere til UX-fleksibilitetspakken.

Så let er det, og så behøver du egentlig ikke læse videre!


UX-fleksibilitetspakke

UX-fleksibilitetspakken giver den fulde fleksibilitet over brugeroplevelsen, men forudsætter selvfølgelig også, at I investerer flere kræfter i tilpasningen.

At skabe en god brugeroplevelse er et nøgle kriterie for Nets eID Broker. Det er muligt at tilpasse designet af brugergrænsefladen på mange parametre. Enkle ting såsom farver, overskrifter og størrelser kan man konfigurerer selv i vores servicecenter. Har man behov for mere vidtrækkende designændringer, så vil vores specialister glædeligt indgå i en dialog om, hvordan vi får tilpasset designet specifikt til jeres behov.


Tilgængelighed
Vores løsning er skabt med tilgængelighed for øje og overholder WCAG 2.0 Level AA specifikationerne for tilgængelighed. Når I selv vælger farver i vores administrationsløsning, kontrollere vi automatisk, at farverne har tilpas kontrast(4.5:1) til at leve op til kravene i standarden.

Det er muligt at anvende MitID med et redirect link, hvor brugeren videresendes til en helt ny side, eller som et pop-up vindue. Vi har udarbejdet et demonstrationsprojekt, hvor I her til højre på denne side har mulighed for at afprøve både popup og redirect, for at vælge den løsning der passer jer bedst.

Hvis I vælger at anvende en popup-løsning, så har vi skrevet et udførligt dokument der beskriver hvordan man sikrer sig at brugerne kommer bedst muligt igennem – på alle enheder.
 

streamline-icon-programming-team-chat@40x40.pngFrontend guide

Afprøv popup og redirect

Se demo

Der er rig mulighed for at tilpasse designet af klienten

Se designtilpasning