Nets eID Broker Rettighedsstyring for Brugerorganisationer

Er du erhvervskunde hos en Tjenesteudbyder som benytter Nets eID Broker Rettighedsstyring? 

Gennem Nets eID Broker Rettighedsstyring kan du, som Rettighedsadministrator, søge efter specifikke rettigheder ved den Tjenesteudbyder, I er kunde hos og tildele de relevante rettigheder til jeres medarbejderes MitID Erhverv.

En Rettighedsadministrator er den person i jeres organisation, som er udpeget til at kunne tildele og administrere de rettigheder for medarbejdere og eventuelle eksterne samarbejdspartnere. Rettighederne tildeles for at medarbejdere/samarbejdspartnere har mulighed for at tilgå Tjenesteudbyderes digitale tjenester. 

Det er Tjenesteudbyder som opretter og tilgængeliggør de nødvendige rettigheder i Nets eID Broker Rettighedsstyring admin-portal. Det er gratis for Brugerorganisationer at tildele rettighederne og anvende dem.

 

I menuen til højre under punktet ’Guides’  kan du bl.a. se en guide til hvordan du opretter dig som organisationens første Rettighedsadministrator, hvordan du tildeler rettigheder til jeres medarbejderes MitID Erhverv samt mange flere funktioner.

Gå til 'Kom i gang med Rettighedsstyring' og log ind med enten dit MitID eller MitID Erhverv, for at starte oprettelsen som Rettighedsadministrator for din organisation.

Er du allerede oprettet som Rettighedsadministrator kan du blot trykke på knappen: ’Gå til Login’  for at begynde at tildele rettigheder til jeres medarbejderes MitID Erhverv.

 

Support

Har du spørgsmål i forbindelse med onboading eller login, skal du kontakte den Tjenesteudbyder, hvis rettigheder, du ønsker at tildele til jeres medarbejderes MitID Erhverv.

​​​​