Velkommen, du er nu på vej til at administrere rettigheder på vegne af din organisation

 

Mockup.png
 
 
Signaturgruppen Rettighedsstyring fungerer som en platform til administrering af rettigheder for din organisation. På samme måde som du kan tildele udvalgte rettigheder til medarbejdere på erhvervsadministrationen for MitID Erhverv - så udvides funktionaliteten på Signaturgruppen Rettighedsstyring til at omfatte tjenesteudbydere, der kan være; private tjenester som forsikringsselskaber, pensionsselskaber, m.fl. og udvalgte offentlige tjenester som fonde og styrelser. 

 

For at få adgang til en tjenesteudbyders platform er det afgørende at blive konfigureret med de nødvendige adgangsrettigheder på forhånd, for at beskytte mod uautoriseret adgang til følsomme oplysninger om din organisations kontraktlige aftaler.

 

Gennem Signaturgruppen Rettighedsstyringsplatformen kan du søge og tildele specifikke rettigheder til dine medarbejderes MitID Erhverv-brugere.

Er det dig, der er er rettighedsadministrator. så har du ansvaret for at tildele og administrere rettigheder for medarbejdere og eventuelle eksterne forretningspartnere, der har brug for adgang til digitale tjenester fra tjenesteudbyderen, som du er kunde ved.

Tjenesteudbyderen opretter og gør de nødvendige rettigheder tilgængelige i Rettighedsstyringsplatformen, og det er gratis for din organisation at tildele og bruge disse rettigheder.

 

Support

Har du spørgsmål, skal du kontakte tjenesteudbyderen, hvis rettigheder, du ønsker at administrere.