Samarbejdspartnere 

 

Partnerskaber er en central del af vores forretningsstrategi hos Signaturgruppen. Vi samarbejder tæt med en bred vifte af virksomheder, store såvel som små, for at levere MitID-support til digitale tjenester.

Vores partnerskaber styrker vores position som en pålidelig og erfaren aktør på markedet, der faciliterer adgangen til MitID-infrastrukturen. Vi ser det som vores naturlige opgave at arbejde sammen med andre for at sikre den nemmeste, hurtigste og mest sikre adgang til MitID for dem, der ønsker at integrere og understøtte MitID-brug i deres digitale løsninger.

Hvis din virksomhed har kunder, der har behov for MitID-login og/eller signering, kan et partnerskab med os hos Signaturgruppen hjælpe med at imødekomme disse behov. Med Signaturgruppens broker-løsning får I en pålidelig adgang til MitID-infrastrukturen og et veletableret partnerskab med topkompetencer inden for området.

Ved at indgå et partnerskab med Signaturgruppen får I mulighed for at tilbyde jeres kunder adgang til MitID-support, når det er relevant og nødvendigt.

Hvis din virksomhed er interesseret i at udforske mulighederne for et partnerskab med os og hvordan vi kan hjælpe jer med at understøtte jeres kunder med MitID, er I velkomne til at kontakte os på:

salg@signaturgruppen.dk eller ringe til os på 7025 6425.