Samarbejdspartnere 

 

Signaturgruppen arbejder tæt sammen med en række større og mindre virksomheder for at levere MitID understøttelse til digitale tjenester.

Det betyder, at Signaturgruppen er en stærk spiller og leverandør på markedet for at facilitere adgangen til brug af MitID.

Signaturgruppen ser det som en helt naturlig opgave, at samarbejde med andre for at give jer, der gerne vil integrere til og understøtte brugen at MitID i jeres digitale tjenester, den nemmeste, hurtigste og sikreste adgang til MitID-infrastrukturen.

Har I kunder, der har et behov for login og/eller signering med MitID vil det være muligt med et partnerskab med Signaturgruppen at hjælpe jeres kunder videre. Med Nets eID Broker får I en driftsikker adgang MitID infrastrukturen og en veletableret partner med de dygtigste kompetencer i markedet.

I indgår én aftale med Signaturgruppen og har herefter mulighed for at tilbyde jeres kunder adgang til MitID understøttelse hos de kunder, som I har hvor det er aktuelt. 

Ønsker din virksomhed også at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at hjælpe jeres kunder med at komme i gang med MitID gennem et partnersamarbejde med Signaturgruppen, så kontakt os på salg@signaturgruppen.dk eller på tlf. 7025 6425