SAMARBEJDSPARTNER

Tangora Logo.png


Tangora har mere end 20 års erfaring med professionel digitalisering, web og integration mellem IT-systemer. 

Virksomheden drives af veluddannede specialister og entusiaster med mange års erfaring. 

Tangoras unikke cloud-baserede digitaliseringsplatform er fundamentet i alle deres leverancer og gør det nemt at digitalisere trin-for-trin og senere foretage justeringer og ændringer i løsningen.

Det skal ses i modsætning til traditionelle webbaserede løsninger, der kræver kodning som medfører flere omkostninger, mere udviklingstid og sikkerhedsrisici.

Tangoras cloud-baserede digitaliseringsplatform udvikles af egne softwareingeniører på deres udviklingskontor i Danmark, og de står selv bag udviklingen af alle bestanddele i enhver kundeløsning.

Med fuldt ejerskab over alle løsningens dele kan Tangora - som en af de eneste indenfor faget - tage 100% ansvar for digitaliseringen af din virksomhed. 

https://tangora.dk

 

Som teknologivirksomhed var det vigtigt for Tangora Software A/S at vælge en samarbejdspartner, der har styr på alle teknologiske aspekter, da virksomheden skulle vælge en partner til at udføre MitID-opgaver for deres ofte ret følsomme kunder til f.eks. at vedligeholde deres kunders medarbejder- og kundeportaler.
 
Læs mere om samarbejdet mellem Tangora og Signaturgruppen her: