Teknisk dokumentation

Her finder I alt hvad I skal bruge, for at planlægge og teste jeres integration til Nets eID Broker.

Vi understøtter både MitID og NemID i migreringsperioden, så Jeres tjenester hele tiden er tilgængelig for alle Jeres brugere.

Vi anbefaler, at I finder og anvender den OpenID Connect klient, som passer bedst til Jeres setup - vi har linket til nogle forskellige varianter her på siden. Skriv gerne til os med spørgsmål eller forslag til klienter vi kan referere til.

Til højre finder du dels vores Frontend guide til planlægning af UX og brugeroplevelse, dels vores Technical reference indeholdende dokumentation på den OpenID Connect-baserede integration til Nets eID Broker. Jeres integration kan basere sig på softwareklienterne til download her på siden eller egne OpenID Connect klienter.

OpenID Connect

Det er helt op til Jer, om I vil anvende vores demo klienter som udgangspunkt for integrationen. Vores Technical reference dokument indeholder den fulde specifikation af vores OpenID Connect snitflade.

Der er mange gode OpenID Connect implementationer tilgængelige, som kan benyttes som udgangspunkt for jeres integration til Nets eID Broker.


Test af MitID og NemID

I finder her vores åbne testklienter der tillader den basale integration til Nets eID Broker.

 

Teknisk support:

Email: broker@signaturgruppen.dk