NYHED

Opdatering på Nets eID Broker (april 2021)


 

Arbejdet med at implementere MitID skrider frem. Herunder kan du læse nyt om den seneste udvikling.

MitID og Nemlog-in3

Nets har netop frigivet v3 leverancen af MitID i præproduktionsmiljøet. Denne version indeholder alt funktionalitet for projektet og er nu tilgægeligt for test for almindelige tjenesteudbydere. Hvis du som tjenesteudbyder ønsker adgang til at teste skal du kontakte Signaturgruppen.

Derudover er MitID på sporet og forventer at opstarte pilot-drift som planlagt for MitID d. 6. maj.

Nemlog-in3 projektet er forsinket of således starter migrering af virksomheder fra NemID til MitID forventeligt først til january 2022. Se mere om planen på Nemlog-in (nemlog-in.dk). NemLogin3 har dog netop frigivet test miljøer for PDF signatur. Vi er i gang med at implementere en integration hertil og håber snart at kunne annoncere muligheden for at teste denne funktion for vores tjenesteudbydere.

Nets eID Broker har gennemført MitID Certificering

Signaturgruppen udmelder nu som første MitID Broker, at have fuldført sidste halvdel af MitID certificeringen. Derfor er Signaturgruppens ”Nets eID Broker” nu klar til at gå i drift ved MitID Go-Live 6. maj.!

Controlled transfer og SSO

Som en del af gennemførelsen af MitID Certificeringen har Nets eID Broker demonstreret integration til MitID Controlled Transfer og Single-Sign-on (SSO) komponenterne. Ønsker du yderligere information om dette henvises du til den tekniske reference dokumentation. Kontakt os hvis du har brug for assistance til at sætte en test op. 

Opdateret Teknisk Dokumentation

Vi har opdateretden tekniske dokumentation til at indeholde yderligere beskrivelser af de seneste implementationer.

Adgang til den administrative Nets eID Broker Portal

Den portal på Nets eID Broker som tjenesteudbydere kan anvende til at kontrollere deres integration, herunder OpenID Connect Parametre og tilretning af UX for login oplevelsen er nu tilgængelig for test. Kontakt Signaturgruppen hvis du som tjenesteudbyder har ønske om at få adgang.