NYHED

Signaturgruppen har fuldført MitID-certificering


 

Signaturgruppen udmelder nu som første MitID Broker, at have fuldført sidste halvdel af MitID certificeringen. Derfor er Signaturgruppens ”Nets eID Broker” nu klar til at gå i drift ved MitID Go-Live 6. maj.!

Sikkerheden omkring MitID baserer sig blandt andet på, at MitID Brokere gennemfører en certificering i to dele, hvor første del, primært validerer, at MitID Brokerens organisation er sikkerhedsmæssig moden til at kunne løfte ansvaret, imens sidste del, dokumenterer sikkerheden i den udviklede forretningsapplikationer, driftsmiljø og driftsorganisation ved hjælp af blandt andet code-reviews og eksterne sikkerhedstests fra specialist-virksomheder i disse områder. 

”Signaturgruppen har jo været en stærk spiller i dette arbejdsfelt i 15 år, og MitID- certificeringen markerer for os begyndelsen på de næste 10 års digitalisering i Danmark, hvor MitID vil være krumtappen”,” siger Morten Storm Petersen, direktør i Signaturgruppen. 
”Vi glæder os til at bidrage til infrastrukturen, og når vi lige er kommet over den første hektiske migreringsperiode i efteråret 2021, ser vi mange nye muligheder i MitID, hvor både MitID- tjenester og slutbrugere vil få brugervenlighed, fleksibilitet og innovation i det langsigtede samarbejde med os.”.

Læs mere om Nets eID Broker på broker.signaturgruppen.dk. 

Kontakt os på salg@signaturgruppen.dk eller tlf: 70 25 64 25 for at høre mere om, hvordan vi kan videreudvikle jeres NemID- tjeneste til de nye muligheder med MitID.