SAMARBEJDSPARTNER

Logo weiss@2x.png


 

65 af nordens dygtigste indenfor udvikling, data science & design

Vi har bred erfaring med at implementere komplekse løsninger med sikkerhed, tilgængelighed, skalérbarhed og brugervenlig i fokus. Vi har bl.a. lavet https://www.vaelgererklaering.dk/, https://www.borgerforslag.dk/, https://www.vurderingsportalen.dk/, og vi har implementeret flere bank og pensionsselskabers løsninger. Vi har også arbejdet tæt sammen med Nets, Digitaliseringsstyrelsen, Center for Cybersikkerhed og KMD i forbindelse med udviklingen af kritiske webapplikationer.

Vi har derfor bred erfaring med implementering og test af MitID (og tidligere NemID), Unilogin, SSO, signering, GDPR, datasikkerhed, cloud og alt omkring det, og kan både rådgive om og implementere både webløsninger og apps.

Vi bor på Østerbro i den gamle KTAS-central, hvor vi har designet og udviklet digitale løsninger i mere end 25 år. Indtil 2017 var vi to forskellige virksomheder: In2media, der lavede banebrydende brugercentreret design, og Insilico, der var et af de første app-udviklingshuse i Danmark, som også fokuserede på komplekse websites og sikkerhed. I 2017 blev vi opkøbt, sammenlagt og blev til Charlie Tango.

Det er en central del af vores DNA, at vi ikke er født ud af enten Tech eller Design, men står lige stærkt på begge ben. Af samme årsag står navnet Charlie Tango for Creativity og Technology. I dag er vi ejet af danske KMD, som vi samarbejder med på udviklingen af mange af deres store og samfundskritiske løsninger, f.eks. indenfor energi, liv og pension, samt den offentlige sektor. I 2018 blev KMD og Charlie Tango opkøbt af Japanske NEC (Nippon Electronic Company). Med det fik vi adgang til en inspirerende verden af Japansk designtradition og NEC labs, som huser nogle af de førende AI-eksperter i verden.

Vores tilgang, når vi designer og udvikler nye løsninger, er at have fokus på det sweet spot, der ligger mellem mennesker, teknik, forretning og planet. Det betyder, at vi tænker brugercentreret og bæredygtigt og kæmper for smarte tekniske og værdiskabende løsninger. Vi sætter aldrig en løsning til søs, uden at have gjort os tanker om, hvordan vi kan måle på, om løsningen performer. Derved skaber vi et grundlag for fremtidige forbedringer. Vi arbejder i teams bestående af forskellige fagligheder og sætter stor pris på det uformelle. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde.

 

Hvis du vil høre mere, tage en kop kaffe, eller bare vende dine udfordringer, så giv tag fat i vores CTO, Daniel Llorente Tabor, på dlt@charlietango.dk eller besøg vores website her: https://www.charlietango.dk/