SAMARBEJDSPARTNER

Nets_Logo_Pos_RGB-preview (1).jpg


 

Nets ”E-Ident” er en service der gør det let at identificere og verificere kunder og slutbrugere elektronisk på baggrund af et kendt eID, som fx MitID og MitID Erhverv. Samtidig giver servicen mulighed for at benytte dette i dine digitale arbejdsgange, hvor der er behov for at identificere personer eller virksomheder.

Servicen fra Nets giver adgang til de Nordiske nationale digitale identiteter (MitID, Finnish Trust Network (FTN) og BankID i Norge og Sverige) samt Apps og wallets i EU. ”E-Ident” dækker dermed en lang række internationale digitale identiteter i én samlet broker-løsning.                                                                                                                        

”E-Ident” kan integreres med dine eksisterende services ved hjælp af gængse standarder, og er samtidig et springbræt til at komme i gang med digitale signeringer og arkivering (”E-Signing” og ”E-Archive”). Hertil kommer services som kan understøtte din KYC (Know Your Customer) proces og give dig information om prokura rettigheder(”ID Verifier” og ”ID-Rights”).

Nets’ baggrund, med mere end 20 års erfaring i at håndtere sensitive informationer, er vores garanti for at sikkerheden er i højsædet. Vores services lever derfor op til gældende EU reguleringer som GDPR og eIDAS.

 

Hvis du vil høre mere, kontakt venligst Partner Manager Finn Jeppesen på tlf. 2948 7434, eller læs mere her:

https://www.nets.eu/solutions/digitisation-services/Pages/Digital-Identity-and-Onboarding-Services.aspx