NYHED

Forsikring & Pension indgår rammeaftale med Nets eID Broker om næste generation af NemID


 

Brancheorganisationen Forsikring & Pension har i foråret 2020 gennemført et udbud om leverance af de kommende MitID privatidentiteter og NemLogin-in3 erhvervsidentiteter til organisationens medlemmer. Udbuddet er vundet af Signaturgruppen, som skal levere sikre identitetsløsninger med MitID og NemLog-in3 samt internationale eID løsninger til forsikrings- og pensionskunder. 

 

”Migreringen fra NemID til de nye elektroniske identiteter bliver én af Danmarkshistoriens største IT opgaver”

siger Morten Storm Petersen, direktør i Signaturgruppen.

 

”Vi er stolte af, at Forsikring & Pension efter et udbud med deltagelse af de øvrige private MitID Brokere, på baggrund af tildelingskriterier har vurderet, at vores Nets eID Broker er den bedste forretningsløsning for deres medlemmer, og vi ser frem til et langt samarbejde om sikring og udvikling af medlemmernes stadig vigtigere digitale kanaler”.

Med aftalen markerer Signaturgruppen sig som en stærk spiller på det kommende MitID Broker marked.

”Forsikring og Pension har med udbuddet villet sikre sine medlemmer de bedste forretningsløsninger når NemID udfases ”, siger Peder Herbo, IT & Digitaliseringschef, Underdirektør i Forsikring og Pension. ”Den nationale infrastruktur og de digitale kanaler bliver stadig vigtigere for vores medlemmer og deres kunder, og derfor blev det en omfattende proces at afsøge markedet og identificere det rigtige match for vores medlemmer. Vi er trygge ved at Signaturgruppen i samarbejde med Nets kan give den driftssikkerhed og kontinuitet som vores medlemmer efterspørger samtidig med at vi driver en forretningsudvikling hvor de nye muligheder kommer medlemmer og kunder til gavn. Det er et tilbud til Medlemmerne, at gøre brug af  aftalen med Signaturgruppen, og er altså ikke et krav til branchens medlemmer.”